Enter your keyword

Vacuum

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

Vacuum

Tratamentul pentru remodelarea corporala prin vacuumterapie este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate tipurile de celulita fie fibroasa, edematoasa sau mixta, in orice grad de avansare de la I – IV . Tratamentul cu vacuum consta in masajul produs de absorbtia aerului dintr-o cavitate inchisa, formata intre cupa aparatului si suprafata de corp pe care este plasata. Prin aceasta tehnica se obtine spargerea si antrenarea celulelor grase, eliminandu-se aspectul de “coaja de portocala”.

Terapia cu vacuum este cea mai buna metoda de a stimula propriul mecanism anti-celulitic al organismului. Vacuumul trateaza pielea si tesutul subcutanat, care vizeaza celulita si prioritizeaza eliminarea toxinelor. De asemenea, vacuumterapia reduce retentia de apa prin imbunatatirea functionarii limfei si a fluxului sanguin. Vacuumul realizeaza si o exfoliere delicata pe suprafata pielii, redandu-i luminozitatea naturala.

Actiunea masajului cu vaccum este profunda si sistematica, intensificand circulatia sanguina, metabolismul si oxigenarea dermala in zona de aplicare. Pielea devine astfel mai elastica, creste rezistenta la temperatura si se imbunatateste functia retractiei musculare. Totodata se obtine si scaderea considerabila in centimetri si ameliorarea vergeturilor.

Contraindicatii

Nu se foloseste tratamentul cu vacuum in cazul persoanelor care:

  • sunt insarcinate,
  • au suferit interventii chirurgicale (inclusive cezariana) de mai putin de 3 luni,
  • care prezinta boli de piele,
  • care prezinta vase de sange sparte, fragilitate capilara, varice.

Va asteptam in salon pentru a va propune o experienta personalizata!

Salonul Dasada Remodelling

Salonul Dasada Remodelling ofera confortul ideal si este dotat cu aparatura specifica, de calitate premium, ce asigura rezultatele dorite.