Enter your keyword

Terapia bamboo- Masajul cu bete de bambus

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

Terapia bamboo- Masajul cu bete de bambus

Terapia cu bambus este o tehnica orientala de relaxare. Bambusul si-a castigat reputatia prin aspectul sau nobil si moale dar si prin rezistenta si duritate.

Aceasta planta, conform mitologiei, simbolizeaza bunastare, flexibilitate, elasticitate, sinceritate si noroc.

Terapia Bamboo este o tehnica de relaxare, stimuleaza intregul metabolism, normalizeaza circulatia sanguina, sistemul muscular si nervos si interdependentele lor functionale. Masajul cu bete de bambus ajuta la tratarea mai multor probleme, cum ar fi: artrita, probleme circulatorii, dureri de picioare,dureri de umar, gat, migrene, eliminarea retentiei de apa din organism.

Masajul cu bete de bambus contribuie la eliminarea celulitei, ajuta la tonifierea musculaturii si imbunatateste circulatia sanguina. Tehnica de presiune, frecare, rulare si alunecare produce o dinamica a fluidelor, stimuleaza drenajul si regenereaza tesuturile importante pentru remodelarea corporala si combaterea celulitei.

Tehnica aplicata la acest masaj este de rotire-alunecare, prin miscari realizate din incheietura mainii, combinate cu miscari lente, alunecari profunde si se incheie cu frecare si tapotement (percutie).

Va asteptam in salon pentru a va propune o experienta personalizata!

Salonul Dasada Remodelling

Salonul Dasada Remodelling ofera confortul ideal si este dotat cu aparatura specifica, de calitate premium, ce asigura rezultatele dorite.