Enter your keyword

OFERTA LUNII NOIEMBRIE

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

OFERTA LUNII NOIEMBRIE

Ești pregătită pentru un Noiembrie sclipitor?
Ți-am pregătit oferta lunii NOIEMBRIE cu focus pe frumusețea tenului și a sprâncenelor! Am inclus din această lună câteva servicii speciale pentru tine, LA PREȚ REDUS, menite să-ți aducă strălucire!

Iată despre ce este vorba*:

  • TRATAMENTUL BB GLOW la 200 lei/ ședința (redus de la 300 de lei)
  • Micropigmentare sprâncene la 500 de lei (redus de la 800 lei)

*oferte de preț valabile doar până la 30 noiembrie 2021 (inclusiv) în baza unei programări la DASADA Remodelling Salon, tel +40 770 466 255

Despre BB GLOW: 

Tratamentul BB Glow este o procedură minim invazivă și nechirurgicală care utilizează un pigment colorat foarte eficient, ce este aplicat folosindu-se dermapenul și nano ace pentru a pătrunde în piele.

Tratamentul de BB Glow este un tratament ce îmbină perfect procedura de mezoterapie cu microace (microneedling) cu procedura de semipigmentare piele,  având rezultate remarcabile de uniformizare a nuanței tenului, revitalizare celulara, creșterea producției de colagen și elastină

Beneficii BB GLOW:

Stimulează întinerirea pielii și producția de colagen.

Despre Micropigmentare:

Acest tatuaj cosmetic înlocuiește creionul sau fardul de sprâncene, creionul de ochi sau creionul pentru conturul de buze, fiind un machiaj delicat și foarte natural. Metoda este foarte utilă pentru persoanele care au sprâncene rare dar și pentru sportive. Machiajul semipermanent poate ascunde cu succes o cicatrice.

Tatuajul semipermanent presupune introducerea în piele dar în straturile superficiale (epiderm) a unor pigmenți de diferite culori cu ajutorul unui aparat de tatuat. Nu un aparat pentru tatuajul permanent, ci unul mai mic și mai puțin puternic.

Micropigmentarea se adresează persoanelor care doresc să-și contureze forma sprâncenelor, fie ca mai au sau nu fire de par în acestea. Te vei simți frumoasă la orice oră din zi sau noapte!

Te invităm la salon pentru a te bucura de aceste noi servicii LA PREȚ REDUS DOAR ÎN LUNA NOIEMBRIE pentru tenul tău! Dacă vrei mai multe detalii, nu ezita să ne suni!

*Te anunțăm cu încredere că urmăm toate procedurile de curățare/ dezinfectare pentru a oferi un cadru sigur clienților noștri!