Enter your keyword

Masaj relaxare

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

Masaj de relaxare

Cu beneficii surprinzatoare asupra starii de sanatate si aspectului fizic, masajul de relaxare este cea mai buna metoda prin care se poate elimina stresul si se poate dobandi calmul interior atat de mult ravnit. Este benefic, de asemenea, si in cazul persoanelor care au activitate fizica intensa sau fac sport, ca hobby ori de performanta.

Masajul de relaxare ajuta la eliminarea stresului din organism, la relaxarea generala a acestuia, imbunatatind circulatia sanguina. Prin stimularea circulatiei sangelui, masajul permite astfel o mai buna oxigenare a testului, oferind fermitate epidermei. De aici, aspectul pielii este considerabil imbunatatit.

De asemenea, elimina tensiunile articulare, stimuleaza limfa, detensioneaza muschii contractati, mentine elasticitatea pielii, elimina insomnia, normalizeaza activitatea creierului si stimuleaza sistemul imunitar. Este cunoscut si faptul ca masajul ajuta la eliberarea de endorfine si serotonina, avand astfel un puternic impact la si nivel psihologic.

Efectele benefice se simt si la nivelul parului, contribuind la desprinderea impuritatilor din jurul radacinii, stimuland regenerarea acestuia. Totodata, contribuie la regenerarea celulara, poate amana imbatranirea pielii, poate preveni afectiunile cardiorespiratorii si poate trata si preveni starile depresive.

Va asteptam in salon pentru a va propune o experienta personalizata!

Salonul Dasada Remodelling

Salonul Dasada Remodelling ofera confortul ideal si este dotat cu aparatura specifica, de calitate premium, ce asigura rezultatele dorite.