Enter your keyword

Masaj pe scaun

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

Masaj pe scaun

In societatea moderna, cand cele mai multe dintre activitatile profesionale presupun dezvoltarea sedentarismului si adoptarea unor posturi fizice nefavorabile sanatatii generale, masajul pe scaun este unul dintre cele mai eficiente tratamente de relaxare corporala, aplicate persoanelor, fara a fi nevoie sa paraseasca biroul.

Desi este cel mai bine cunoscut in era moderna prin faptul ca este solicitat din ce in mai mult, masajul, de fapt, are un istoric bogat, fiind prezent in cele mai vechi inregistrari ale existentei umane, in Japonia si Egipt. Motivul principal de practicare a masajului, a pornit din convingerea ca, daca se poate aduce organismul intr-o stare de calm, relaxare si armonie (cunoscuta si ca homeostazie), acesta poate lupta impotriva demonilor, a virusilor si a infectiei.

In 1968, David Palmer, un terapeut de masaj din California, a creat primul design de scaun pentru masaj numit “un scaun intr-o cutie”. Acesta cantarea 28 de kilograme si a fost proiectat special pentru a efectua masaje in scaun, in conditii de siguranta si eficienta. Palmer a popularizat conceptul de masaj pe scaun cu articolul sau “O scurta istorie a masajului scaunului” in revista de sanatate pozitiva in 1998. Ca terapeut de masaj a inceput sa utilizeze masajul pe scaun pentru a educa publicul cu privire la beneficiile masajului.

Multe dintre beneficiile masajului pe scaun sunt similare cu beneficiile obtinute dupa un masaj complet, insa in confortul casei sau al locului de munca. Masajul la fata locului inlatura nevoia de deplasere in salon, terapia pentru masaj pe scaun fiind astfel potrivita, in mod special, celor din mediul corporate.

Masajul pe scaun dureaza de regula 10 sau 15 minute si se concentreaza pe spate, umeri, gat si brate. Masajul se face peste haine si nu necesita ulei de masaj. Este o modalitate excelenta de a elimina tensiunea musculara si de a combate stresul.

Printre beneficiile masajului pe scaun se numara si cresterea calitatii somnului, inlaturarea starilor de anxietate, scaderea tensiunii arteriale, imbunatatirea sistemului imunitar si  cresterea capacitatii de concentrare si a energiei generale.

Va asteptam in salon pentru a va propune o experienta personalizata!

Salonul Dasada Remodelling

Salonul Dasada Remodelling ofera confortul ideal si este dotat cu aparatura specifica, de calitate premium, ce asigura rezultatele dorite.