Enter your keyword

Masaj facial

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

Masaj facial

Masajul facial nu este o terapie noua, datand chiar din secolul al III-lea, fiind mentionat intr-un text medical chinezesc. S-au descoperit, de asemenea, multe alte inregistrari medicale anterioare, in sapaturile arheologice efectuate in Grecia, Persia, Japonia si India. Desi s-a observat ca masajul facil se practica ca parte din tratamentul corporal complet, acesta a devenit popular si ca terapie independenta, fiind cu precadere cautat in Europa secolului XX.

Dincolo de relaxarea psihica pe care o experimentam in timpul masajului facial, acesta, practicat de specialisti in domeniu, ofera o serie variata de efecte benefice asupra sanatatii corporale. La scurt timp dupa inceperea masajului facial, se poate observa cresterea fluxului sanguin si a nivelului de oxigenare la nivelul tegumentului fetei, ceea ce determina, pe termen lung, creste productia de colagen si, prin urmare, intarziind procesul natural de imbatranire.

De asemenea, masajul facial este benefic pentru scaderea intensitatii durerilor generale la nivelul fetei, cu precadere a durerilor de cap si indeparteaza stresul, eliminand starile de anxietate. Acesta poate ajuta totodata la ameliorarea migrenelor si decongestionarea sinusurilor.

Va asteptam in salon pentru a va propune o experienta personalizata!

Salonul Dasada Remodelling

Salonul Dasada Remodelling ofera confortul ideal si este dotat cu aparatura specifica, de calitate premium, ce asigura rezultatele dorite.