Enter your keyword

Masaj facial cu pietre de jad

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

Masaj facial cu pietre de jad

Jadul este cunoscut ca una dintre pietrele cu un puternic potential terapeutic de aceea, timp de secole, rolele din jad au fost folosite in China ca o rutina zilnica pentru a mentine aspectul tanar al pielii.

Inteleptii din Orient i-au atribuit jadului 5 virtuti majore, care corespundeau cu cele sase calitati morale: luciul jadului reprezinta bunatatea; puritatea – intelepciunea; duritatea – cumpatarea si dreptatea; transparenta – un simbol al onestitatii, iar variabilitatea culorii – curajul.

Pentru ca are o vibratie blanda, piatra de jad este ideala pentru relaxare si inlaturarea insomniilor, este cea mai prietenoasa piatra semipretioasa cu corpul uman si o foarte buna conductoare a razelor infrarosii, facilitand transferul si efectul de rezonanta cu corpul nostru.

Beneficiile masajului cu pietre de jad:

  • elimina senzatia de tensiune a ochilor obositi;
  • relaxare musculara – in consecinta, sunt estompate ridurile de expresie si semnele de oboseala de pe fata;
  • imbunatateste circulatia sangvina;
  • imbunatateste sanatatea emotionala si fizica in general, conferind o stare de bine;
  • reda somnul odihnitor;
  • amelioreaza sau chiar indeparteaza unele dureri de cap;
  • detoxifica pielea;
  • reda luminozitatea naturala a pielii, pentru un ten radiant care arata si se simte sanatos
  • racoarea jadului inchide porii si intinde pielea.

Jadul are un efect benefic nu doar asupra corpului, ci si asupra psihicului uman – vindeca nevroza, depresia, elimina apatia si alte stari similare.

Tratamentul cu pietre de jad poate optimiza fluxurile energetice din organism, este in stare sa activeze procesele metabolice si sa imbunateasca regenerarea tesuturilor.

Masaj-cu-pietre-jadRola de dimensiune mai mica este utilizata in jurul ochilor pentru a atenua cearcanele si pentru a reduce ridurile si umflaturile.

Rola de dimensiune mai mare ajuta la eliberarea stresului din zona fruntii, a obrajilor, a gatului si a maxilarului, imbunatateste circulatia, elasticitatea pielii si stimuleaza muschii obositi pentru a imbunatati tonusul.

Pret: 15 min – 40 lei

Va asteptam in salon pentru a va propune o experienta personalizata!

Salonul Dasada Remodelling

Salonul Dasada Remodelling ofera confortul ideal si este dotat cu aparatura specifica, de calitate premium, ce asigura rezultatele dorite.