Enter your keyword

Masaj cervical

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

Masaj cervical

Terapia prin masaj cervical ajuta la mentinerea sanatatii intregului corp, tratamentul fiind concentrat in mod special pe umeri si pe partea superioara a acestuia. Masajul cervical are efecte benefice prin detensionarea muschilor contractati, stimularea celor slabiti, fortifierea acestora si imbunatatirea conditiei fizice generale.

In timpul tratamentului prin masaj cervical se tonifiaza muschii, este stimulata circulatia sangelui, crescand astfel capacitatea de oxigenare a pielii, a articulatiilor si a musculaturii.

Prin masajul cervical, aplicandu-se tehnici speciale de relaxare musculara si stretching, durerile cervicale si cele de cap sunt ameliorate prin reducerea contracturilor musculare, eliminandu-se astfel stresul si starea de oboseala. Eliberarea miofasciala si masajul complet al gatului, fetei, maxilarului si al capului promoveaza vindecarea completa si recapatarea sanatatii corpului.

Impreuna cu ameliorarea disconfortului dureros la nivelul gatului, masajul cervical, practicat cu regularitate, ajuta, de asemenea, la pastrarea mobilitatii articulatiilor, ceea ce reduce sansele de a face intinderi musculare. Totodata, imbunatateste postura si flexibilitatea, mareste capacitatea de miscare fizica, scade tensiunea arteriala si incurajeaza relaxarea.

Va asteptam in salon pentru a va propune o experienta personalizata!

Salonul Dasada Remodelling

Salonul Dasada Remodelling ofera confortul ideal si este dotat cu aparatura specifica, de calitate premium, ce asigura rezultatele dorite.