Enter your keyword

Masaj anticelulitic

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

Masaj anticelulitic

Celulita reprezinta una dintre cele mai insistente si necajitoare probleme cu care atat femeile cat si barbatii se confrunta. Celulita apare in urma depozitarii defectuoase a grasimilor, atunci cand se creeaza depozite de grasime intre tesuturile fibroase care fac legatura dintre piele si muschi. Grasimea impinge pielea in exterior, in timp ce tesuturile fibroase trag pielea in interior, rezultand aspectul de coaja de portocala.

Celulita afecteaza in special abdomentul, picioarele si posteriorul. Tratamentele anticelulitice includ tehnici de masaj care stimuleaza circulatia, elimina toxinele si reduc fluidele in exces din zonele in care aceasta a aparut.

Masajul anticelulitic este special conceput pentru a trata aceasta problema, folosind tehnici de masaj ce se bazeaza pe strangerea pielii si spargerea depozitelor de grasime, indepartand astfel celulita si remodeland aspectului tesutului adipos. La scurt timp dupa executarea acestui masaj, pielea ramane catifelata si celulita va fi mai putin vizibila. In cadrul masajului anticelulitic se pot folosi si aparate de masaj electronice, care folosesc vibratiile, ce pot fi de ajutor in combaterea celulitei.

Daca se opteaza pentru un tratament de frumusete cu frecventa, masajul anticelulitic, realizat cu regularitate, are efecte vizibile si de durata. In combinatie cu un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie benefica, starea de bine si aspectul fizici sunt cu atat mai prezente.

Va asteptam in salon pentru a va propune o experienta personalizata!

Salonul Dasada Remodelling

Salonul Dasada Remodelling ofera confortul ideal si este dotat cu aparatura specifica, de calitate premium, ce asigura rezultatele dorite.