Enter your keyword

Lipolaser

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

LipoLaser

LipoLaserul este un aparat de remodelare corporala si tratare a celulitei, ce utilizeaza cea mai noua tehnologie laser pentru a depista si reduce grasimea din aproape toate zonele corpului, fara chirurgie estetica si efecte secundare. Un tratament tipic pentru zona taliei de 40 de minute poate reduce pana la 2 centimetri din stratul adipos, in timp ce un protocol complet format din opt tratamente are ca rezultat pierderea unui numar mare de centimetri.

Tesutul adipos sau gras reprezinta o modalitate a organismului de a stoca energia metabolica pe perioade mai mari de timp. In functie de conditiile psihologice, adipocitele stocheaza grasimea obtinuta in urma alimentatiei sau a metabolizarii realizate de ficat sau elimina grasimea stocata pentru a furniza acizi grasi si glicerol circulatiei. Aceste activitati metabolice au loc in prezenta unor hormoni precum insulina, glucagonul sau epinefrina. Locatia tesutului adipos ii determina profilul metabolic: grasimea viscerala se gaseste in peretii abdominali (sub peretii muschilor abdominali), in timp ce grasimea subcutanata se afla sub piele (si include grasimea localizata in zona abdominala, sub piele, dar deasupra peretilor muschilor abdominali).

Tratamentul non-invaziv cu lipolaser este considerat drept una dintre cele mai inovative metode pentru a interveni asupra zonelor incapatanate cu grasime care nu raspund la diete sau exercitii fizice. Tratamentele cu lipolaser ajuta la crearea unei infatisari noi si imbunatatite, fara durere sau disconfort.

Prin tehnologia laser se poate patrunde pana la o anumita adancime specifica pentru a se actiona asupra celulelor adipoase. Celulele adipoase elibereaza acizi grasi, apa si glicerol. Impreuna, aceste componente sunt cunoscute drept trigliceride. Ele sunt in mod obisnuit eliminate din celulele grase atunci cand organismul are nevoie de energie. Odata eliminate, glicerolul si acizii grasi sunt folositi de organism drept o sursa de energie. Celulele adipoase se restrang atunci semnificativ, iar persoana client/pacient pierde centimetri.

Efectele tratamentului cu lipolaser sunt multiple printre care se regasesc arderea grasimilor, subtierea, remodelarea corpului, sustinerea efectiva a metabolismului tesutului si a circulatiei sangelui, imbunatatirea modului de dispunere a celulitei la suprafata pielii, intarirea elasticitatii pielii, eliminarea vergeturilor provocate de sarcina, incetinirea imbatranirii corpului, eliminarea cicatricilor usoare provocate de acnee si tonifierea muschilor bratelor, a picioarelor, a coapselor, a feselor, a zonei inferioare a spatelui si a muschilor abdominali.

Contraindicatii

Nu se pot supune tratementului cu lipolaser persoanele care:

 • sunt insarcinate sau aflate in timpul menstruatiei,
 • sufera de epilepsie,
 • au tumori maligne,
 • sunt in convalescenta dupa operatie,
 • au inflamatie acuta sau epidemica,
 • sufera de boli de inima sau au pacemaker la inima,
 • sufera de probleme de rinichi (cu pietre la rinichi),
 • au in corp obiecte de metal sau gel silicat,
 • se afla la menstruatie sau care sufera de incontinenta urinara,
 • au o temperatura interna deosebit de crescuta,
 • au hipersensibilitate genetica

Va asteptam in salon pentru a va propune o experienta personalizata!

Salonul Dasada Remodelling

Salonul Dasada Remodelling ofera confortul ideal si este dotat cu aparatura specifica, de calitate premium, ce asigura rezultatele dorite.