Enter your keyword

Impachetari la termocuverta

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

Impachetari la termocuverta

Termocuverta este un aparat utilizat in scopuri atat estetice cat si medicale (contribuie la remedierea unor probleme de sanatate cum ar fi cele articulare, artrite, probleme reumatismale sau ginecologice, etc.) pentru tratamentele de remodelare corporala, ce are aspectul unui sac de dormit si este  confectionata asemenea unei paturi electrice – patura termica. Aceasta creeaza un efect de sauna prin razele de infrarosu cu care este dotata, procedeu prin care este stimulata sudatia, dilatarea vaselor de sange, imbunatatindu-se astfel circulatia sanguina, schimburile celulare si reoxigenarea tisulara.

Tratamentul cu termocuverta consta in invelirea persoanei client/pacient in patura termica, care se incalzeste la temperaturi de 45˚-60˚ C, inducand procesul de transpiratie si ardere rapida a tesutului adipos. Pentru ca are efect de sauna poate fi utilizata si ca etapa in cadrul  tratamentului anticelulitic care presupune si impachetari cu produse care favorizeaza  eliminarea celulitei si arderea grasimilor. Caldura degajata de termocuverta provoaca dilatarea porilor, in acest fel pielea va capata o mai mare permeabilitate la principiile active continute in cremele si namolurile care se aplica pe corp in cadrul sedintei de tratament.

Prin tratamentul de remodelare corporala cu impachetari la termocuverta, se elimina toxinele, grasimea si apa retinuta din corp, obtinandu-se astfel subtierea corpului, tonifierea pielii, reducerea celulitei si ameliorarea vergeturilor. Rezultatele, printre care si pierderea in centimetri prin arderea tesutului adipos sunt vizibile inca de la primele sedinte.

Durata unei sedinte de tratament in termocuverta recomandata este de 45 de minute. Pentru a se obtine rezultate maxime se recomanda 2 tratamente saptamanal.

Contraindicatii

Nu sunt recomandate impachetarile in termocuverta persoanelor care:

  • sufera de probleme renale,
  • sufera de probleme de tensiune (hipotensiune sau hipertensiune) sau alte afectiuni cardiovasculare,
  • au boli dermatologice,
  • au insuficienta venoasa (picioare umflate, varice, vase sparte, ulcere varicoase),
  • sunt insarcinate.

Va asteptam in salon pentru a va propune o experienta personalizata!

Salonul Dasada Remodelling

Salonul Dasada Remodelling ofera confortul ideal si este dotat cu aparatura specifica, de calitate premium, ce asigura rezultatele dorite.