Enter your keyword

Hidradermabraziunea

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

Hidradermabraziunea este o terapie faciala complexa ce permite curațarea in profunzime a pielii, cu acțiune simultana de hidratare si intinerire, dar si de rezolvare a unor probleme ale tenului.

Dermabraziunea cu apa foloseste un sistem integrat dezvoltat in conformitate cu noua tehnologie revoluționara „Vortex”, care centrifugheaza apa si cu ajutorul unor capete de silicon, potrivite pentru diferitele zone ale feței, indeparteaza in mod eficient impuritatile.

Timp de 20 de minute, fața poate fi curațata de cosuri, comedoane si puncte negre fara a se inrosi, rani si fara sa aiba nevoie de cateva ore sa se recupereze. Pe scurt, hidradermabraziunea este un sistem care imbina exfolierea (fara particule abrazive), serurile multifuncționale si vacuum controlat.

Ce trateaza tratamentul de hidradermabraziune?

Tratamentul de hidradermabraziune este destinat tuturor tipurilor de ten. Este recomandat in special tenurilor mixte si grase, incarcate, asfixice, cu pori mari si congestionati, cu puncte negre, tenurilor acneice.

Totodata, hidradermabraziunea trateaza ridurile fine, hiperpigmentatiile si petele datorate varstei, rezultand o piele mai curata, un ten mai frumos si mai luminos, fara disconfort si fara timpi de recuperare.

Contraindicatii: femei insarcinate, leziuni si cicatrici cheloide, infectie pe zona tratata, pace maker, piele foarte sensibila, tumori, interventii chirurgicale recente pe zona de tratamen, etc.

Tratamentul cuprinde:

  • Demachiere
  • Tonifiere
  • Tratamentul de curatare cu hidradermabraziune
  • Aplicare masca plastifianta
  • Aplicare crema de final

***Rezultatele pot varia in functie de caracteristicile individuale și stilul de viata a fiecarei paciente in parte

Preturi

Preturile sunt exprimate in Lei.