Enter your keyword

Epilare cu ceara

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

Epilarea cu ceara este una din cele mai folosite metode de epilare din intreaga lume si este o cale sigura catre o piele frumoasa si neteda.
In functie de preferinte, se pot folosi varietati diferite de ceara, respectiv traditionala si cea de unica folosinta, ultima fiind de preferat, data fiind siguranta unui epilat in conditii de igiena.

Epilare cu ceara – se poate efectua in orice perioada a anului. Avand aderenta mare pe piele, odata cu parul, ceara indeparteaza si un strat de celule moarte, obtinandu-se astfel o piele catifelata.

Epilare cu ceara de unica folosinta – cel mai mare avantaj al folosirii acestui procedeu este acela de a inlatura orice suspiciune legata de igiena, deoarece este o epilare facuta in conditii sterile, atat aplicatorul cat si hartia cu care se inlatura ceara fiind de unica folosinta. Fiind incalzita la temperaturi constante, la acest tip de ceara nu exista riscuri de arsuri ale pielii si poate fi folosita inclusiv pe picioare cu probleme ale vaselor de sange (capilare sparte sau varice).
Ceara de unica folosinta este imbogatita cu uleiuri esentiale si extracte naturale din plante care ofera o protectie suplimentara pielii sensibile. Prin metoda de aplicare, acest tip de epilat este si cel mai rapid mod de indepartare a parului nedorit

Recomandari pentru epilarea cu ceara:

  • Inainte de epilare, pielea trebuie sa fie curata, fara urme de ulei sau creme. Pielea trebuie sa fie curatata cu cel putin 10 min inainte de sedinta de epilare.
  • Inainte de epilarea cu ceara se vor evita produsele pe baza de cafeina, cum sunt: cafeaua, bauturile racoritoare sau energizantele, care pot sensibiliza nervii de la nivelul epidermei, amplificand senzatia de discomfort.
  • La persoanele cu piele sensibila poate aparea o usoara inrosire a zonei epilate si eventual mici iritatii, reactii normale de altfel, care vor disparea in cateva ore sau in prima zi dupa sedinta. Pentru a le atenua se va aplica la sfarsitul sedintei de epilare cu ceara, geluri sau uleiuri calmante, special concepute in acest scop.
  • Pentru a grabi procesul de vindecare al pielii este indicat sa se evite mersul la sauna, baile fierbinti, expunerea excesiva la soare sau la lumina aparatelor de bronzat. Daca totusi se doreste expunerea la soare, este bine ca zona epilata sa fie masata cu cremele de protectie.
  • Efectul obtinut prin epilarea cu ceara va dura circa 2 saptamani.

Contraindicatii:

  • Leziuni ale pielii coroborate cu prezenta diabetului
  • Boli ale pielii (eczeme, psoriazis)
  • Infectii ale pielii
  • Arsuri solare

Preturi

Preturile sunt exprimate in Lei.
Epilare ceara traditionala (de unica folosinta)