Enter your keyword

Electrostimulare

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

Electrostimulare

Ce este electrostimularea?

La inceputul anilor 1970, electrostimularea musculara era o tehnologie eficienta utilizata in repunerea in functiune, intr-un timp foarte scurt, a musculaturii astronautilor, la intoarcerea acestora din misiunile in spatiu. Fiind astfel testata in medii stiintifice, s-au realizat multe studii si experimentele privind eficacitatea eletrostimularii, ale caror rezultate au generat avans tehnologic, ajungand, in prezent, sa fie una dintre cele mai populare tratamente de remodelare corporala, la nivel mondial.

Tratamentul de remodelare corporala prin electrostimulare reprezinta o forma moderna si eficienta de slabit, in privinta carei unii specialisti sunt de parere ca o sedinta de aproximativ de 50 de minute echivaleaza cu 6 ore de exercitiu fizic neintrerupt. Rezultatele pozitive se pot observa chiar dupa prima sedinta deoarece se stimuleaza circulatia sanguina si limfatica si cresterea elasticitatii pileii. Prin stimularea intensiva si riguroasa a musculaturii se obtine un puternic efect de lifting corporal si tonifiere a pielii, imbunatatindu-se radical aspectul fizic.

Electrostimularea creste, de asemenea, puterea musculara, ajuta in eliminarea kilogramelor in plus si imbunatateste fermitatea si tonusul muscular.

Cum functioneaza electrostimularea?

Electrostimularea consta in stimularea musculaturii prin intermediul unor electrozi care se aplica pe piele, electrozi ce sunt strabatuti de curenti de intensitati diferite ce actioneaza asupra muschilor, a tesuturilor grase cat si asupra sistemului sanguin si a metabolismului general.

Electrozii produc contractia musculara, ce imita stimularea muschilor prin executarea de exercitii precum alergatul, saritul cu coarda, ridicare etc.,  pentru a stimula muschii care nu au putut fi activati de catre exercitiile simple. Stimuleaza, de asemenea, nervii musculari cu particule de curent, genereaza actiuni de extindere si retragere in ritmuri care apar atunci cand se executa alergarea rapida sau jogging-ul, astfel incat sa se obtina un efect pozitiv de pierdere in greutate.

Totodata, prin imitarea exercitiilor pentru marirea pieptului prin consolidarea pectoralului mare, pectoralului mic si a seratusului anterior (muschi situati intre coaste si umar, in partea supero-Iaterala a toracelui), stimularea capilarelor si a nervilor in epiderm si derm, restabileste elasticitatea pieptului impiedicand procesul de lasare al acestuia.

Aparatul folosit in salonul Dasada Remodelling are ca functii principale reducerea greutatii, ridicarea si cresterea in volum a sanilor, accelerarea metabolismului si stimularea detoxifierii organismului, prin drenaj limfatic.

Contraindicatii

Nu este recomandata acest tip de tratament persoanelor purtatoare de cardio-stimulator, tije metalice sau sterilet, femeilor insarcinate, persoanelor cu afectiuni cardiace, hipertensivilor, persoanelor ce sufera de boli ale pielii, ce supera de epilepsie sau care prezinta leziuni ale pielii.

Va asteptam in salon pentru a va propune o experienta personalizata!

Salonul Dasada Remodelling

Salonul Dasada Remodelling ofera confortul ideal si este dotat cu aparatura specifica, de calitate premium, ce asigura rezultatele dorite.