Enter your keyword

Drenaj limfatic

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

Drenaj limfatic

Sistemul limfatic este o componenta esentiala a sistemului imunitar, care protejeaza organismul de multe tipuri de boli, precum cele infectioase, cronice degenerative sau cele cauzate de inflamatie. Sistemul limfatic este parte a sistemului circulator, care cuprinde o retea de vase limfatice care transporta un lichid clar, numit limfa directional spre inima.

Drenajul limfatic este un masaj aplicat in regiunea gatului, a pieptului, abdomenului, in zona inghinala si cea a genunchilor, prin exercitarea unei presiunii manuale usoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism unde se aduna toxine, stimuland eliberarea acestora din organism. In acelasi timp sistemul imunitar este stimulat, iar pielea este tonifiata.

Prin drenajul limfatic se asigura curatarea si regenerarea organismului si se elimina apa stagnanta din corp. Drenajul limfatic poate avea efecte benefice si in lupta impotriva celulitei. Totodata se combat efectele negative ale sedentarismului si deshidratarii si se asigura imbunatatirea calitatii somnului, generand astfel o stare generala mai buna.

Va asteptam in salon pentru a va propune o experienta personalizata!

Salonul Dasada Remodelling

Salonul Dasada Remodelling ofera confortul ideal si este dotat cu aparatura specifica, de calitate premium, ce asigura rezultatele dorite.