Enter your keyword

Despre remodelarea corporala

DASADA REMODELLING

O VIZIUNE REMODELATA

Remodelare si Relaxare Corporala
Despre remodelarea corporala

Despre remodelarea corporala

Visul oricarei femei este sa ajunga si sa isi pastreze dimensiunile corporale optime si evident, daca se poate, sa mai manance din cand an cand cate o prajitura….Din pacate modificarile hormonale, stresul si provocarile alimentare sunt un adversar redutabil, astfel ca, inchizand ochii si amanand momentul adevarului, ne trezim acum, an prag de primavara, contempland cu un suspin in oglinda colaceii de pe abdomen sau denivelarile de celulita de pe coapse si fese.

Ne dorim sa facem o vraja si sa redevenim suple si cautam febril reclama la aparatul de masaj, clinica de estetica sau sala de gimnastica pe care am vazut-o de curand in revista preferata.

Acest articol se vrea o clarificare asupra ceea ce se poate face si ce nu in acest domeniu atat de incarcat de emotii si sperante.

In primul rand, nici o procedura estetica nu este un substitut la o reechilibrare de dieta si cu atat mai putin la exercitiile fizice. Nici macar o lipoabsorbtie nu este o cura de slabire, procedurile non-invazive cu atat mai putin. Daca ati luat hotararea sa va remodelati, sa aveti din nou talie si pielea neteda, tratamentele estetice medicale sunt parte a unui program care include miscarea si reducerea numarului de calorii ingerate zilnic.

Apoi, trebuie sa facem diferenta intre diversele proceduri. Acestea pot fi medicale (aparatul respectiv a fost riguros testat si eficienta si siguranta sa au fost dovedite clinic) sau…

CITESTE INTREGUL ARTICOL AICI

Sursa www.medlife.ro