Enter your keyword

Cum iti pastrezi pielea frumoasa pe timp de iarna?

DASADA REMODELLING

O VIZIUNE REMODELATA

Remodelare si Relaxare Corporala
Cum iti pastrezi pielea frumoasa pe timp de iarna?

Cum iti pastrezi pielea frumoasa pe timp de iarna?

Indiferent de anotimp, pielea noastră este pe cât de sensibilă, pe atât de importantă. De aceea, e nevoie să o îngrijim cum se cuvine – acasă sau la salon.
Dacă în anotimpul cald ne protejăm pielea cu creme împotriva razelor UV, în anotimpul rece ne asigurăm că aceasta este corect hidratată. Cum facem asta? 🙂
E indicat să-ți achiziţionezi creme cu o cantitate mai scăzută de apă în componenţă, ce asigură o mai bună protecţie la temperaturi scăzute.

 

Iarna – anotimpul pielii uscate

Iarna pielea este supusă la efectele de uscare din cauza temperaturilor scăzute și vântului, dar și din cauza unidității scăzute din interiorul casei sau chiar a dușurilor cu apă fierbinte, ce pot duce și la mâncărime sau iritații ale pielii.
Dacă pielea ta este sensibilă sau cu probleme iar temperatura îți usucă tenul, e probabil să apară pielea crăpată (epiderma fiind mai vulnerabilă la infecții și iritații).

Ce este de făcut?

Folosirea săpunurilor sau loțiunilor cu PH acid sau neutru și cremele de zi hidratante cu vitamine nu trebuie să lipsească din rutina zilnică, mai ales pe timp de iarnă.
Pentru zonele sensibile precum zona ochilor, putem folosi o cremă specială, iar pentru cele cu tenul matur, cremele regenerante de noapte ce oferă un plus de hidratare și combat efectele frigului de peste zi.
De asemenea, pentru a completa rutina zilnică de hidratare, putem adăuga tratamente suplimentare pentru ten precum o mască de hidratare intensivă – aici variantele sunt diverse: poți opta pentru o mască din comerț, poți prepara chiar tu acasă o mască bio sau poți apela la servicii profesionale de hidratare într-un salon cosmetic.

Exemplu mască pentru acasă: gălbenuș de ou, miere, smântână și kiwi sau banană. Măștile pe bază de ulei de migdale sunt, de asemenea, hrănitoare pentru ten și oferă un boost de luminozitate și femritate.

Hidratarea tenului la salonul cosmetic
Hidradermabraziunea este o terapie facială complexă ce permite curățarea în profunzime a pielii, cu acțiune simultană de hidratare și întinerire, dar și de rezolvare a unor probleme ale tenului.

Află mai multe aici https://www.dasadaremodelling.ro/hidradermabraziunea/

Nu știi ce ți se potrivește? Contactează specialiștii Dașada Remodelling la +40 770 466 255 sau contact@dasadaremodelling.ro

No Comments

Post Your Comment

Your email address will not be published.