Enter your keyword

Cosmetica la Dasada!

DASADA REMODELLING

O VIZIUNE REMODELATA

Remodelare si Relaxare Corporala
Cosmetica la Dasada!

Cosmetica la Dasada!

Începând cu anul 2020, oferim doamnelor și domnișoarelor dornice de a fi răsfățate și tratamente cosmetice de înaltă calitate 🙂

Orice femeie își dorește să aibă un ten sănătos, tânăr și frumos – de aceea, am venit cu soluții profesionale de dobândire a unui ten fără probleme.

La Dașada Remodelling, am achiziționat echipamente de ultimă generație și seruri de top, cu rezultate verificate, pentru ca fiecare doamnă sau domnișoară să aibă parte de o experiență plăcută și să fie mai mult decât mulțumite de rezultate.

Spune-mi ce tip de ten ai, ca să-ți spun ce ți se potrivește! 🙂

TEN NORMAL – pielea este netedă, catifelată, ușor rozată, cu pori inexistenți și secreție sebacee echilibrată.
TEN USCAT – pielea este mata cu pori mici, uneori cu riduri fine superficiale, datorită deshidratării, culoarea este ștearsă, uneori se vede și o descuamare.

TEN GRAS
Tenul gras uleios – pori deschiși, aspect lucios al pielii, de culoare gălbuie
Tenul gras asfixic – culoarea pielii este cenușie, prezintă comedoane; pielea este aspră și groasă.
TEN MIXT SAU COMBINAT – zona T are un aspect lucios, iar restul zonei faciale are un aspect uscat.

În funcție de tipul tău de ten și de problemele întâmpinate (ex: rejuvenarea pielii, adică netezirea și uniformizarea culorii tenului, reducerea porilor, înlăturarea semnelor de pe față, reducerea ridurilor, reducerea cicatricilor, acnee, riduri, dezhidratare, etc.), tratamentele cosmetice disponibile la Dașada Remodelling  sunt următoarele:

Te așteptăm cu drag să oferi tenului tău un boost de hidratare și luminozitate! 🙂 Pentru că meriți un ten frumos și, mai ales, sănătos!

Nu știi ce ți se potrivește? Contactează specialiștii Dașada Remodelling la +40 770 466 255 sau contact@dasadaremodelling.ro

No Comments

Post Your Comment

Your email address will not be published.