Enter your keyword

Cine suntem

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

Despre Dasada Remodelling

Dasada Remodelling este un concept inovator detinut de firma romaneasca Dasada Relax SRL, alaturi si de brandul Working Hands, ce s-a nascut cu scopul de a reprezenta, in universul serviciilor de relaxare si remodelare corporala, un spatiu, atat fizic cat si virtual, realmente dedicat relaxarii si remodelarii corporale, nu doar prin respectul fata de practica profesionala, cat si prin invitatia negraita de a trai experienta cu toate simturile.

Materializat din conjuncturi reale personale ce trag semnale de alarma si propun o viziune noua asupra vietii, Dasada Remodelling este mai mult decat o idee de afaceri. Prin insasi originea sa, conceptul, cladit creativ si fizic de Anamaria Antohi, este de fapt un exemplu viu al acestei noi viziuni – O viziune remodelata!

Oferind servicii de relaxare si remodelare corporala, Dasada Remodelling se asigura ca va invita, inca de la primi pasi facuti de la intrarea in salon, intr-un ambient dedicat in totalitate clientilor sai, garantand intimitate, profesionalism, implicare, grija, atentie si optimism.

Prin echipa de specialisti certificati, formata si din oameni cu dizabilitati de vedere, iar prin aceasta cu viziuni de viata remodelate, depasindu-si limitele zilnic, Dasada Remodelling are ca misiune, prin ei, chiar aceasta alchimie, transformarea starii clientilor sai.

Prin tratamentele de detoxifiere corporala, prin masajele de relaxare si prin rasfatul tactil, clientii Dasada Remodelling dau la schimb stresul si nelinistea fizica, primind fericire corporala si mentala, pastrand astfel longevitatea starii de sanatate si vitalitatea organismului.

S.C. DASADA RELAX S.R.L.

Sediul in Bucuresti, Sos. Colentina Nr. 4, Bl.3, Sc.C, Ap.95, Sector.2, Cod de Inregistrare Fiscala 34977620, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului J40/11013/2015.
Contul nr. RO81INGB0000999905255980, deschis la Banca ING Bucuresti.

Echipa Dasada Remodelling

La Dasada Remodelling, terapeutii sunt certificati si experti in recuperare si relaxare, fiind absolventi ai Scolii Postliceale “Regina Elisabeta” si Scolii Postliceale Fundeni.

Specialistii in terapie corporala sunt persoane cu dizabilitati de vedere, ce au depasit neajunsurile fizice, dedicandu-se imbunatatirii practicii profesionale si fiind exemple de viziuni de viata remodelate.

Salonul Dasada Remodelling

Salonul Dasada Remodelling ofera confortul ideal si este dotat cu aparatura specifica, de calitate premium, ce asigura rezultatele dorite.