Enter your keyword

Beneficiile exfolierii

DASADA REMODELLING

O VIZIUNE REMODELATA

Remodelare si Relaxare Corporala
Beneficiile exfolierii

Beneficiile exfolierii

La 28 de zile celulele pielii se schimba. Unele mor si altele noi iau nastere. Exfolierea devine astfel tratamentul sigur pentru o frumusete radianta.

Daca indepartezi regulat celulele moarte te vei putea lauda cu o piele ca de matase. Dar ce-i prea mult strica, prin urmare trebuie sa pastram un echilibru, sa respectam regulile naturii si restul va fi o poveste… cu senzatii de catifea.

Piele de regina

Particulele dure inmuiate in uleiuri fine te ajuta sa inlaturi intr-o clipa celulele aspre de pe suprafata trupului si sa lasi la vedere si atingere o piele matasoasa.

Cum: cand pielea isi pierde catifelarea si stralucirea este timpul pentru o noua exfoliere. Unele femei simt aceasta nevoie o data pe saptamana sau la doua saptamani. Te sfatuim sa faci acest scrub numai dupa ce ai inmuiat bine pielea in apa calda, la dus sau baie. Apoi clateste abundent si ofera-i pielii si o doza de hidratare. Exfolierea lasa porii insetati si astfel hidratarea va fi mai eficienta, dar crema anticelulitica va actiona si ea mai rapid pentru ca va fi mai usor absorbita, iar circulatia dinamizata.

Maini delicate

Sunt mereu puse la treaba si supusa supliciilor substantelor agresive. Insa pielea uscata, aspra si cu aspect imbatranit are o solutie rapida: exfolierea. Poti folosi un scrub de corp sau pur si simplu niste malai. Contine vitamine, inclusiv vitamina A care ajuta pielea sa-si mentina elasticitatea.

Cum: umezeste-ti mainile si apoi tavaleste-le prin malai si freaca-le ca si cand te-ai spala pe maini. Apoi…

CITESTE INTREGUL ARTICOL AICI

Sursa www.femeia.ro