Enter your keyword

BB GLOW

O VIZIUNE REMODELATA

MASAJE DE RELAXARE SI REMODELARE CORPORALA

Remodelare si Relaxare Corporala

Despre Tratamentul BB Glow

Tratamentul BB Glow este o procedură minim invazivă și nechirurgicală care utilizează un pigment colorat foarte eficient, ce este aplicat folosindu-se dermapenul și nano ace pentru a pătrunde în piele.

Ce beneficii are?
Stimulează întinerirea pielii și producția de colagen. Serul BB glow adaugă nutrienti, precum și culoarea dorită pielii.Tratamentul de BB Glow este un tratament ce îmbină
perfect procedura de mezoterapie cu microace (microneedling) cu procedura de semipigmentare piele,  având rezultate remarcabile de uniformizare a nuanței tenului, revitalizare celulara, cresterea producției de colagen și elastină. Acest tratament a devenit popular în Singapore și Coreea datorită rezultatelor uimitoare pe care le are, devenind foarte repede un trend internațional. Contraindicații Nu se recomandă acest tratament pentru persoanele ce prezintă afecțiuni inflamatorii ale pielii (eczemă/ psoriazis/ acnee activă sau chistică), persoanelor sub tratament medicamentos hormonal, gravidelor sau femeilor ce alăptează.

 

Ce trebuie să faci după tratament

  • Timp de 24 de ore, pielea nu se spală cu apa, nu se expune la soare, solar, sauna sau piscină.
  • Se vor evita băile fierbinți, activitățile sportive intense (care generează transpirație) în următoarele 10 zile;
  • Nu se recomandă utilizarea produselor care conțin alcool, acizi din fructe și utilizarea produselor cu retinol și vitamina C, timp de 8 saptamani;
  • Se va utiliza obligatoriu o cremă cu SPF 50.

 

Câte ședințe sunt necesare?
Tratamentul BB glow durează aproximativ 90 min.

Sunt necesare 4 ședințe la intervale de 10-14 zile pentru rezultate eficiente și de lungă durata, dar si în funcție de tipul și nevoile tenului. Apoi se urmează tratamente de întreținere la 3 – 4 luni.
***Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărei paciente în parte.

Preturi

Preturile sunt exprimate in Lei.