Enter your keyword

20 de porunci pentru abdomen plat

DASADA REMODELLING

O VIZIUNE REMODELATA

Remodelare si Relaxare Corporala
20 de porunci pentru abdomen plat

20 de porunci pentru abdomen plat

Cu siguranta, vrei ca de aceste sarbatori sa arati superb. Nu lasa burtica generoasa sa-ti strice planurile, imaginea si buna dispozitie. Mai e timp sa scapi de rotunjimea ei!

O rochie care urmareste linia corpului este o piesa de rezistenta, insa nu toata lumea se poate lauda cu un abdomen cu patratele. Silueta nu este pentru toate femeile o problema, dar burtica, chiar si pentru cele slabe, poate strica imagina de femeie seducatoare. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici planul „abdomen plat“ in 20 de pasi. Grasimea de pe burta se modeleaza greu si cere timp. Numaratoarea inversa a inceput! Da startul chiar de maine.

1. Bea un pahar de apa cu lamaie dimineata

Lamaia distruge bacteriile si stimuleaza digestia si metabolismul, dar ajuta si corpul sa elimine toxinele mai usor. Aceasta bautura este energizanta, te scapa de constipatie si alcalinizeaza organismul, ceea ce duce la o pierdere in greutate mai rapida. Pectinele din lamaie aduc mai grabnic senzatia de satietate si pentru mai mult timp.

2. Inlocuieste cafeaua cu ceai verde!

Printre numeroasele lui beneficii, ceaiul verde, extrem de energizant, te ajuta sa reduci grasimea de pe burta. Este ideal sa-l bei in locul cafelei, dar si inainte de antrenament, pentru ca va stimula arderea grasimilor. Nu trebuie baut cu zahar, dar, daca-l vei infuza doar trei minute, asa cum scrie la carte, gustul va fi unul fin si placut. Cand este amar, deja este compromis, iar efectul antiadipos nu va mai fi la fel de eficient. In plus, ceaiul verde te ajuta sa scapi de retentia de lichide prin efectului lui diuretic.

CITESTE INTREGUL ARTICOL AICI

Sursa www.femeia.ro